Ben jij een geboren beveiliger, servicegericht, kun je goed bemiddelen, hou je van festivals, ben je een teamplayer, heb je oog voor als wat afwijkt van het normale en los je graag problemen op? Dan is de vacature evenementen beveiliger zeker iets voor jou! Als evenementen beveiliger bij Dutch Crowd Security kom je te werken op veel verschillende, interessante locaties en ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Denk aan de verschillende kleine en grotere festivals in heel Nederland in en rondom Amsterdam. Het is dan ook belangrijk dat je een representatieve houding hebt en over goede communicatieve en sociale vaardigheden beschikt.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent in het bezit van het diploma Beveiliger Niveau 2. Je hebt al aantoonbare ervaring als beveiliger binnen de evenementenbranche of bent bereid dit te leren/ervaren. Je bent proactief, zelfstandig en flexibel. Je bent naast een betrouwbare en professionele beveiliger ook een echte gastheer. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je wil jezelf binnen je baan als beveiliger graag verder ontwikkelen en doorgroeien.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een professionele en afwisselende werkomgeving

Een salaris volgens de cao-norm

Interessante werklocaties

Een vast aantal uren (op basis van een min-max contract)

Super leuke collega’s en een gezellig team

FULL-TIME / MIN-MAX

Regio Amsterdam

Wil je bij ons komen werken?

Heb jij het in je om voor ons te komen werken? Fantastisch! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil solliciteren